Akut ultralyd forår 2019

Kategorier

Dato og klokkeslæt

24/03/2019
14:00 - 18:00

Beliggenhed

Ultralyd er et vigtigt redskab på samtlige skadestuer, modtagelser og akutte afdelinger, hvor mange yngre læger og medicinstuderende færdes, da det er en hurtig og omkostningsfri metode til at stille en diagnose. Desværre kræver det en vis kompetence for at kvaliteten af undersøgelsen bliver god.

Hvad kan man bruge ultralyd til, hvordan skal proben lige vende, og hvad i alverden er det man ser på skærmen? Kunne du tænke dig at få svar på disse spørgsmål, så er det nu du skal slå til, for SATS er klar med et super fedt Ultralydskursus!

Til kurset vil du komme igennem følgende ultralydsprotokoller: eFAST (traumescanning), FATE (hjerteskanning) og VASC (UL vejledt PVK)

I vil på kurset blive delt i hold af 3 personer, hvor tiden på kurset vil bruges på hands-on træning, hvor du får lov til at få proben i hånden og i grupper øve på at skanne. Til hver protokol vil der være supervision af dygtige og øvede undervisere.

Det forventes at E-learning fra 9. semester i ovenstående procedurer udføres inden kurset, så der bruges mindst mulig tid på teoretisk undervisning på kurset.
Link til E-learning:
http://akutul.cekuapp.dk

Bestået 4. semester kræves.
Tilmelding åbner mandag 11/3 kl 20.00

SATS-medlem: 50 kr.
Ikke medlem: 125 kr.

Kort utilgængelig

Tilmelding

Du kan ikke tilmelde dig denne begivenhed. Enten er tilmeldingen lukket, eller også har du ikke tilstrækkelige rettigheder.

Indlæg skrevet af Frederik Trier
marts 24, 2019 2:00 pm

Kategoriseret som:

Kommentarfeltet er deaktiveret.