SATS Ultralydskursus marts 2018

Kategorier

Dato og klokkeslæt

22/03/2018
18:00 - 21:30

Beliggenhed

Ultralyd er en hurtig og omkostningsfri metode til at stille en diagnose. Den er tilgængelig på samtlige skadestuer, modtagelser og akutte afdelinger, hvor de fleste yngre læger og medicinstuderende færdes. Desværre er undersøgelsen ikke altid helt nem for undersøgeren og kvaliteten afhænger i høj grad af dennes kompetencer.
 
Hvordan er det nu den probe skal vende, hvad kan man bruge ultralyd til, og hvad er det i det hele taget man ser på skærmen?
 
Der er håb forude! Tilmeld dig SATS Ultralydskursus!
 
Til kurset vil du komme igennem følgende ultralydsprotokoller: FATE (hjerteskanning), eFAST (traumeskanning), LUNG (skanning af lunge og pleura) Vascular access.
Tiden på kurset vil bruges på hands-on træning, hvor du får lov til at få proben i hånden og i grupper øve på at skanne. Til hver protokol vil der være supervision af dygtige og øvede undervisere.
 
Det forventes at E-learning fra 9. semester i ovenstående procedurer udføres inden kurset, så der bruges mindst mulig tid på teoretisk undervisning på kurset.
Link til E-learning:
http://akutul.cekuapp.dk
 
PRIS:
SATS medlem: 50 kr
Ikke medlem: 100 kr
Bestået 4. semester kræves.
Tilmelding åbner torsdag d. 15/3 kl 20.00
Kort utilgængelig

Tilmelding

Du kan ikke tilmelde dig denne begivenhed. Enten er tilmeldingen lukket, eller også har du ikke tilstrækkelige rettigheder.

Indlæg skrevet af Frederik Dalsgaard
marts 22, 2018 6:00 pm

Kategoriseret som:

Kommentarfeltet er deaktiveret.