Medicinsk prestur 2023

Studerendes Anæstesiologiske og Traumatologiske Selskab (SATS), Idrætsmedicinerne (IM) og Outdoormedicinerne (ODM) står igen klar med årets hårdeste kursus: Medicinsk Prestur (tidligere kendt som 48 timer i ukendt terræn).
Kurset er for de medicinstuderende, som kunne tænke sig at blive udfordret både psykisk, fysisk og fagligt. For dem som måske går med en tanke om at søge ind til forsvaret. For dem der vil kende sig selv og udvide sine grænser.
I løbet af nogle intense døgn vil du som deltager bryde grænser og opleve at blive fysisk og i særdeleshed mentalt presset, som du nok aldrig er blevet det før. Hvis du er kendt med forsvaret, vil du sikkert få flashbacks når du læser ordet “prestur” og ved, at du på kurset vil blive sulten, kold, våd, træt, frustreret, noget vil gøre ondt og du vil måske stille spørgsmålstegn til, hvorfor du meldte dig til kurset.

SÅDAN DELTAGER DU
For at deltage på kurset er det et krav, at du er medicinstuderende og medlem af enten SATS, IM eller ODM.
Fordi kurset er fysisk og psykisk hårdt, forventer vi at du er i god grundform, og tester:
– Hvor langt du kan løbe på 12 minutter
– Hvor mange burpees du kan lave på ét minut?
– Hvor længe du kan ligge i planken?
Derudover forventer vi, at du kan svømme 200 m i åbent vand og er komfortabel med at bære en fuldt pakket rygsæk hele weekenden.
Inden tilmeldingen skal du lave en test for at finde din DISC-profil (https://personprofil.dk/test) og sende den til sats@sats-aarhus.dk
Kurset indeholder en forberedelsesaften den 11. april, mens selve kurset forløber den 13.-16. april. Alle dage er OBLIGATORISKE.
___________________________________________
PRIS
Deltagelse koster: 500 kr. (betaling sker efter tildeling af plads)
Arrangørerne et stærkt team bestående af læger med akutmedicinske og udelivs erfaringer, ildsjæle fra SATS, ODM og IM, i samarbejde med hjemmeværnet og flere andre spændende personligheder!
___________________________________________
Ansøgningsfrist d. 21. februar kl. 23:59
Svar på ansøgning d. 1. marts
___________________________________________
Video fra sidste kursus:
https://fb.watch/gZSxspYYI4/

Køb billet

Kræver medlemsskab af SATS Arhus

Billetter er kun synlige for medlemmer.

Arrangører

SATS

Idrætsmedicinerne

Outdoormedicinerne

Log Ind

E-mail *
Password *
husk-mig