Månedsmøder

Foreningen holder regelmæssigt månedsmøde først på måneden kl. 19:00 i Medicinerhuset. Før møderne er der som regel fællesspisning på SATS’ regning.

På månedsmøderne er det særligt arrangementer, samarbejder og det generelle arbejde med foreningen, der er på dagsordenen.

Alle – uanset medlemsstatus – er meget velkomne til at deltage i vores møder (og fællesspisning), komme med forslag til kurser, foredrag og andre arrangementer samt hjælpe med driften af foreningen.
Vi er meget glade for inputs!

Bestyrelses- og månedsmøder

Månedsmødet ligger i første uge af måneden kl. 19:00 i Medicinerhuset. Før møderne er der som regel fællesspisning på SATS’ regning. På månedsmøderne er det særligt arrangementer, samarbejder og det generelle arbejde med foreningen, der er på dagsordenen.

Alle – uanset medlemsstatus – er meget velkomne til at deltage i vores møder (og fællesspisning), komme med forslag til kurser, foredrag og andre arrangementer samt hjælpe med driften af foreningen. Vi er meget glade for inputs!

Nogle gange afholdes der bestyrelsesmøder inden månedsmødet. Her er alle velkomne, men kun bestyrelsesmedlemmerne har stemmeret ved afstemninger.

Venligst kontakt os på vores e-mail (sats@sats-aarhus.dk) eller på Facebook for mere information om det næste bestyrelsesmøde.

Log Ind

E-mail *
Password *
husk-mig