Om foreningen

Hvem er vi

Studerendes Anæstesiologiske og Traumatologiske Selskab (SATS) Aarhus blev stiftet den 10. april 2000 og drives af medicinstuderende fra alle semestre ved Aarhus Universitet. Vi arrangerer kurser med fokus på tilegnelse af færdigheder, der er nyttige i klinikken, og som man aldrig kan træne for meget. Det gælder bl.a. anlæggelse af perifert venekateter (PVK), a-gas, ultralyd, luftvejshåndtering, kommunikation, ABCDE, førstehjælp og samarbejde på tværs af faggrupper. Derudover afholder vi foredrag i spændende og relevante emner og viser flaget til diverse større og mindre arrangementer som bl.a. foreningsdag og Faglig Dag.

Bliv en del af SATS

Alle medicinstuderende er velkomne i foreningen – der er ingen særlige krav til hverken viden eller evner andet end, at man kan finde ud af at samarbejde, overholde aftaler og selv sige fra, hvis man har taget hænderne for fulde. Det er muligt at være med i foreningen som aktivt medlem – hvilket vil sige, at man er med “bag facaden” og er med til at arrangere foreningens aktiviteter. Det kræver ikke medlemskab at være aktivt medlem. For at deltage i vores aktiviteter, er det nødvendigt at være betalende medlem medmindre andet fremgår. Er du ikke allerede medlem, kan du melde dig ind via knappen herunder.

Én gang om måneden har vi fællesspisning efterfulgt af månedsmøde, hvor status på foreningsaktiviteterne er på dagsordenen. Arrangering og afholdelse sker ved siden af månedsmøderne. Foreningen drives af omkring 30 aktive medlemmer, hvoraf bestyrelsen udgøres af op til 10 personer. Bestyrelsen vælges på generalforsamlingen hvert år i oktober.

Foreningsaktivitet

Foreningsaktivitet

SATS Aarhus har høj aktivitet hvert semester.

0 +
Medlemmer
0 +
Aktiviteter pr semester
Bliv medlem

Vær en del af SATS

Alle medicinstuderende er velkomne i foreningen – der er ingen særlige krav til hverken viden eller evner andet end, at man kan finde ud af at samarbejde, overholde aftaler og selv sige fra, hvis man har taget hænderne for fulde. Det er muligt at være med i foreningen som aktivt medlem – hvilket vil sige, at man er med “bag facaden” og er med til at arrangere foreningens aktiviteter. Det kræver ikke medlemskab at være aktivt medlem. For at deltage i vores aktiviteter, er det nødvendigt at være betalende medlem medmindre andet fremgår. Er du ikke allerede medlem, kan du melde dig ind unger “bliv medlem”.

Bliv medlem i dag!

For at deltage i vores aktiviteter, er det nødvendigt at være betalende medlem medmindre andet fremgår. Er du ikke allerede medlem, kan du melde dig ind her.

Log Ind

E-mail *
Password *
husk-mig