Faste kurser

FAM-dag

Har du lyst til at opleve en akut situation, som den ville være i virkeligheden? Vil du lære at holde hovedet koldt, når det rigtigt gælder? Så er FAM-dag (Fælles AkutModtagelse) noget for dig!

BLIV MEDLEM

Er du klar til at modtage akutte patienter?

FAM-dag er et tværfagligt kursus for medicinstuderende, sygeplejestuderende og ambulanceredderelever. Kurset er centreret omkring arbejdet i en FAM (Fælles Akut Modtagelse) og byder på masser af simulationstræning og figurant-baserede cases. Her vil vi sammen følge patientenerne allerede fra de ankommer med ambulancen.

Medicinstuderende og sygeplejerskestuderende arbejder sammen i hold og får patienter overleveret af redderelever.

Arrangørerne bag kurset består af ildsjæle fra foreningerne FAM Aarhus og SATS Aarhus. OBS: Kræver medlemskab af én af foreningerne.

Tilmeld dig næste FAM-dag:

There are currently no events.

Foreningsaktivitet

Foreningsaktivitet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
Bliv medlem

Vær en del af SATS

Alle medicinstuderende er velkomne i foreningen – der er ingen særlige krav til hverken viden eller evner andet end, at man kan finde ud af at samarbejde, overholde aftaler og selv sige fra, hvis man har taget hænderne for fulde. Det er muligt at være med i foreningen som aktivt medlem – hvilket vil sige, at man er med “bag facaden” og er med til at arrangere foreningens aktiviteter. Det kræver ikke medlemskab at være aktivt medlem. For at deltage i vores aktiviteter, er det nødvendigt at være betalende medlem medmindre andet fremgår. Er du ikke allerede medlem, kan du melde dig ind unger “bliv medlem”.

Log Ind

E-mail *
Password *
husk-mig