Om SATS-Århus

Hvem er vi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. 

Om os

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.
Én gang om måneden har vi fællesspisning efterfulgt af månedsmøde, hvor status på foreningsaktiviteterne er på dagsordenen. Arrangering og afholdelse sker ved siden af månedsmøderne. Foreningen drives af omkring 30 aktive medlemmer, hvoraf bestyrelsen udgøres af op til 12 personer. Bestyrelsen vælges på generalforsamlingen hvert år i oktober.
Bliv medlem

Lorem ipsum

Alle medicinstuderende er velkomne i foreningen – der er ingen særlige krav til hverken viden eller evner andet end, at man kan finde ud af at samarbejde, overholde aftaler og selv sige fra, hvis man har taget hænderne for fulde. Det er muligt at være med i foreningen som aktivt medlem – hvilket vil sige, at man er med “bag facaden” og er med til at arrangere foreningens aktiviteter. For at deltage i vores aktiviteter, er det nødvendigt at være betalende medlem medmindre andet fremgår. Er du ikke allerede medlem, kan du melde dig ind unger “bliv medlem”.

Log Ind

E-mail *
Password *
husk-mig