Faste kurser

Katastrofekursus

SATS Aarhus’ største kursus. Er du til blå blink, anæstesi og akutmedicin, eller ønsker du at prøve kræfter med håndtering af svært tilskadekomne patienter, så er dette event for dig!

BLIV MEDLEM

Tør du træde til, når det virkelig gælder?

På kursus vil du tilegne dig den viden og de færdigheder, der gør dig i stand til at træde til, når liv står på spil. Du vil blandt andet prøve kræfter med:

  • Ledelse og prioritering
  • Basale håndgreb og algoritmer, herunder ABCDE, luftvejshåndtering og basal farmakologi
  • Teamdynamik og stresshåndtering

Weekenden er bygget op omkring teoretisk og praktisk undervisning, der giver alle kursister de rette forudsætninger for senere katastrofescenarier. Her skal i som team prioritere og behandle op til flere svært tilskadekomne patienter, der spilles af vores dygtige figuranter. Det betyder, at du som studerende kan være med uafhængigt af dit semester.

Bag kulisserne står et stort team af dygtige læger og engagerede medicinstuderende, der sætter rammerne for en faglig og social weekend med et kæmpe udbytte. OBS: Kræver medlemskab af SATS Aarhus.

Foreningsaktivitet

Foreningsaktivitet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
Bliv medlem

Vær en del af SATS

Alle medicinstuderende er velkomne i foreningen – der er ingen særlige krav til hverken viden eller evner andet end, at man kan finde ud af at samarbejde, overholde aftaler og selv sige fra, hvis man har taget hænderne for fulde. Det er muligt at være med i foreningen som aktivt medlem – hvilket vil sige, at man er med “bag facaden” og er med til at arrangere foreningens aktiviteter. Det kræver ikke medlemskab at være aktivt medlem. For at deltage i vores aktiviteter, er det nødvendigt at være betalende medlem medmindre andet fremgår. Er du ikke allerede medlem, kan du melde dig ind unger “bliv medlem”.

Log Ind

E-mail *
Password *
husk-mig