Faste kurser

Overlevelseskursus

“Du har ikke sovet i et døgn, din krop gør ondt, du er kold og våd, du kan ikke huske hvornår du sidst har spist – nu skal du behandle en svært tilskadekommen patient”. Har du den mentale og fysiske styrke, og kan du holde hovedet koldt, når det virkelig gælder?

BLIV MEDLEM

Bliv presset psykisk, fysisk og fagligt

Studerendes Anæstesiologiske og Traumatologiske Selskab (SATS), Idrætsmedicinerne (IM) og Outdoormedicinerne (ODM) står klar med studiets hårdeste kursus: Overlevelseskursus (tidligere kendt som Medicinsk Prestur).
Kurset er for de medicinstuderende, som kunne tænke sig at blive udfordret både psykisk, fysisk og fagligt. For dem som måske går med en tanke om at søge ind til forsvaret. For dem der vil kende sig selv og udvide sine grænser.
I løbet af nogle intense døgn vil du som deltager bryde grænser og opleve at blive fysisk og i særdeleshed mentalt presset, som du nok aldrig er blevet det før. Du vil på kurset blive sulten, kold, våd, træt, frustreret, noget vil gøre ondt og du vil måske stille spørgsmålstegn til, hvorfor du meldte dig til kurset.

Kurset er stablet på benene af ildsjæle fra foreningerne Idrætsmedicinerne, Outdoormedicinerne og SATS Aarhus. OBS: Kræver medlemskab af én af foreningerne.

Tilmeld dig næste Overlevelseskursus:

There are currently no events.

Foreningsaktivitet

Foreningsaktivitet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
Bliv medlem

Vær en del af SATS

Alle medicinstuderende er velkomne i foreningen – der er ingen særlige krav til hverken viden eller evner andet end, at man kan finde ud af at samarbejde, overholde aftaler og selv sige fra, hvis man har taget hænderne for fulde. Det er muligt at være med i foreningen som aktivt medlem – hvilket vil sige, at man er med “bag facaden” og er med til at arrangere foreningens aktiviteter. Det kræver ikke medlemskab at være aktivt medlem. For at deltage i vores aktiviteter, er det nødvendigt at være betalende medlem medmindre andet fremgår. Er du ikke allerede medlem, kan du melde dig ind unger “bliv medlem”.

Log Ind

E-mail *
Password *
husk-mig